Discount bling bling SUV fra Elia – mød den gejlede Dacia Duster


Dacia Duster SUV Styling 1

Der har på det seneste været en del snak om det rumænske discount-mærke Dacia skulle til Danmark, efter Renault som ejer bilproducenten, luftede tanken. Nogen er imod, fordi sikkerheden ikke er i top, mens andre er for, da det er en billig bil.

Men man må sige, at med denne omgang bling bling fra Elia, ville en Dacia Duster helt sikkert være noget for de unge billister med få penge på hånden.

Den tyske eftermarkedsproducent har klædt den lille Dacia Duster SUV med et matsort styling kit, der forøger bredden på hjulkasserne samt beskytter kofangerne. Derudover er den blevet udsmykket med masser af krom, i form af en masse krom tilbehør og et sæt store 20-tommer hjul.

Et ny sæt LED-baglygter, en sportsudstødning af rustri stål med to udstødningsrør og et infotainment-system i kabinen runder Elias opgraderinger af.

Så hvad er din mening? Skal vi have Dacia til Danmark eller ej?

TAGS: , , ,

Kean Kristensen

Om forfatteren

Navnet er Kean Kristensen. En bilentusiastisk drengerøv fra 1995 og racerkører på eliteplan fra 2004 til 2011. Startede i december 2011 BilPress.dk, og har siden da stået for nyheder, den tekniske del, samt den visuelle del bag hjemmesiden. Så har du spørgsmål eller lignende er det ham du skal have fat i.
 • Jens

  Helt klart! Ville ikke genere mig med sådan én

 • Gunnar Christensen

  Mhhhh forstår ikke nogen mener, at den ikke må komme til Danmark da den er for usikker. Folk må da selv bestemme hvad de vil køre i, selvom det nogen gange kan være svært at tro med 180% i afgifter

  • Per

   Ja det er sgu rigtigt Gunnar. Forpulede afgifter!